Udvalgte kategorier

Make up png
hårpleje png
hudpleje png


“Our speciality is making persona care and cosmetics visions reality.
We can craft you product, create your brand, and make your dreams come true.”

Frank Birkegaard, CEO & Founder
SIXFIVE BEAUTY GROUP

Sådan kommer du i gang

SixFive Beauty Group har været en del af kosmetikbranchen i mere end 20 år. Vi har produceret tusindvis af produkter, skabt nye brands samt hjulpet eksisterende brands med at udvikle sig og blomstre. Vi arbejder med en bred vifte af iværksættere, brand ejere, licensejere, distributører og kæder. Intet projekt er for lille eller for stort, og vi elsker en udfordring! Den bedste måde at starte på er med en samtale, så giv os dine frø til dine ideer så vi sammen kan få dem til at gro.

Vi kan tage dine ideer og realisere dem som færdige produkter, hvad enten det er hårpleje, hudpleje, color kosmetik, andre personlig plejeprodukter eller personlige dufte. Vores ekspertise og knowhow giver dit produkt vejen til succes. Succesen for dit næste produkt afhænger af emballage design, en høj kvalitet i formuleringen, kommunikation og produktion. Alle disse elementer skal strømme sammen for at skabe en overbevisende historie med wow-faktor.

Hvis du leder efter alt dette … er SixFive Beauty Group den rigtige partner for dig.

mathilde-langevin-p3O5f4u95Lo-unsplash

 

Together we create beautiful business

SixFive Beauty Group har været en del af kosmetikbranchen i mere end 20 år.
Vi har produceret tusindvis af produkter, skabt nye brands samt hjulpet eksisterende brands med at udvikle sig og blomstre.

 
 

Referencer

humdakin-hand-care-kit-2-pack-lim-edition-kamille-og-havtorn_1180x1180c
sorry mom 2
shampoo purely

Blogindlæg

KONTATK OS

Skriv en besked